Politica de confidențialitate

1. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum și a Regulamentului U.E. Nr. 679 / 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal, SC FIKA BAKERY SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

2. Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefonul, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail si date de geolocalizare/date de trafic.

3. Scopul colectarii datelor este: validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre clienti, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract (la serviciile sau produsele achizitionate), informarea utilizatorilor/clientilor privind starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, gestiune economico-financiara, servicii de comunicatii electronice, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare si cercetare de piata, precum si de statistica.

4. Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Fika18, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Fika18, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Fika18, afiliatii si colaboratorii acestora a activitatilor prezentate mai sus. (vezi Scopul colectarii datelor).

5. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

6. Prin prezenta ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

7. Aveti si dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora din baza noastra de date.

8. Acest lucru este posibil pe baza unei cereri scrise, semnate si datate, avand datele complete ale solicitantului, expediate pe adresa SC FIKA BAKERY SRL, str. Trei Scaune Nr. 8, Parter, Camera 2, sector 2, Mun. București, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 •  sa solicitati daca datele dvs. sunt sau nu prelucrate;
 •  sa interveniti / efectuati modificari asupra datelor transmise;
 •  sa va exprimati dezacordul privind prelucrarea datelor avand motive intemeiate si legitime (in functie de situatia prezentata);
 •  dreptul de a solicita stergerea datelor (exceptand situatiile prevazute de lege);.

9. Firma noastra nu promoveaza SPAM-ul. In cazul in care clientul isi da acordul, fika18.ro poate trimite notificari comerciale privind oferte curente prin e-mail sau SMS, cupoane cadou si mesaje cu caracter comercial in functie de optiunile dumneavoastra.

10. Fika18 nu solicita utilizatorilor informatii confidentiale prin telefon/e-mail sau alte mijloace, cum ar fi date bancare, parole, sau alte tipuri de date personale. In cazul divulgarii acestor date de catre client altor persoane (terti), acesta poarta intreaga responsabilitate pentru prejudiciile viitoare sau prezente iar fika18.ro nu poate fi raspunzator pentru niciun fel de prejudiciu.

11. Fika18 poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: Curierat, servicii de plata / bancare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune aferente serviciilor noastre, asigurători.

12. Informatiile personale mai pot fi furnizate ca urmare a unor cereri expres formulate de catre: Politie, Instante Judecatoresti, organele statului, Parchet, in limitele prevederilor legale.

Plasează o comandă

Vă rugăm să completați numele
Vă rugăm să completați adresa e-mail
Vă rugăm să completați numărul de telefon

Produse

  Vă rugăm să completați mesajul
  Vă rugăm să completați codul de securitate
  • Comenzile se plasează cu 2 zile înainte, până la ora 12:00
  • Preluarea comenzii se face în momentul confirmării noastre
  • Transport gratuit în București pentru comandă minimă de 180 lei
  • Nu există comandă minimă pentru ridicare de la laboratorul nostru
  Vă rugăm să vă dați acordul pentru a continua.
  Vă rugăm să acceptați termenii și condițiile
  Înapoi sus